Πάντα προσμένω τις συνεδρίες μου με την Χρύσα. Η στοργική και ενσυναίσθητη φύση της σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό της και τη συνεχής επαγγελματική κατάρτισή της την καθιστούν μια παρατηρητική, αλλά όχι παρεμβατική, ακροάτρια, η οποία με τις στοχευμένες της ερωτήσεις με έχει οδηγήσει αρκετές φορές σε συνειδητοποιήσεις που δεν είχα καν φανταστεί. Τη συστήνω […]

Read More

Χρύσα μου , είσαι ο άνθρωπος που ταξίδεψε μαζί μου , έχοντας στόχο την απέναντι όχθη . Σε ένιωθα πάντα συνοδοιπόρο , Στα κύματα και στην ξαστεριά . Σε αισθάνομαι ακόμα δίπλα μου . Σε ευχαριστώ από καρδιάς ,για το ταξίδι ζωής !

Read More

Η Χρύσα είναι ένας υπέροχος άνθρωπος με αυξημένη ενσυναίσθηση και αποτελεσματική σε αυτό που κάνει. Δουλεύοντας μαζί της κατάφερα να ξαναγνωρίσω τον εαυτό μου και να προχωρήσω με αποφασιστικά βήματα στο πλάνο μου. Ήταν χαρά μου που τη γνώρισα και που συνεργάστηκα μαζί της.

Read More

Η Χρύσα από τα πρώτα μας ραντεβού με κέρδισε και έτσι έκανα τον κύκλο θεραπειών μου μαζί της. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και φαίνεται ποσό αγαπάει τον άνθρωπο και αυτό που έχει επιλέξει να κάνει! Η βοήθεια της ήταν ανεκτίμητη! Ένιωθα ποσό ασφαλές περιβάλλον δημιουργούσε και έτσι την εμπιστεύτηκα, αφέθηκα και τα αποτελέσματα με δικαίωσαν!

Read More

Σύνδεση

Εγγραφή

Επαναφορά κωδικού

Πληκτρολογήστε το ψευδώνυμο ή την ηλ. διεύθυνσή σας και θα σας αποσταλεί σύνδεσμος να δημιουργήσετε νέο συνθηματικό.